MEER DETAILS OVER

MIJN AANBOD

Heldere verwachtingen

A GIRL WITH A PLAN

Gouden herinneringen creëren van jullie klein en groot geluk, 100% puur

de magie van het leven zoals het is

Geboorte

01.

REPORTAGE: 1100 euro

FRESH 48: 450 euro

Er is geen moment zo puur en intens als de geboorte van een kind. Als geboortefotograaf ben ik graag stille getuige van elke stap in je proces: het opvangen van de weeën, de krachtige verbinding tussen jou en je (geboorte)partner, de kracht en de kwetsbaarheid, de unieke verliefde blikken bij die eerste ontmoeting, ... .

Gezin

02.

start VANAF 325 euro

Naast de geboorte zelf, leg ik ook graag het moment dat daaraan vooraf gaat en elk moment nadien voor jullie vast. Het is echt een voorrecht om als fotograaf mijn gezinnen te mogen volgen tijdens hun levensreis en de kleine en grote geluksmomenten mee te beleven om voor altijd vast te leggen.

MEER WETEN? LEES ONZE BROCHURE

GEZINSGELUK vastleggen?

Minishoots

03.

185 euro

Je kan bij mij ook een shoot-proeverijtje doen. Wil je graag tussendoor een shoot aan een minder groot budget? Houd dan mijn kalender in de gaten. Ik organiseer geregeld mini-shoots, buiten bij zonsondergang of op een prachtige binnenlocatie met magisch licht. We shooten 30 minuten en je krijgt 5 foto's uit de online galerij na afloop. Kan je niet kiezen? Uiteraard kan je ook de volledige galerij kopen!

VErloop van een boeking

Step 01

Step 02

GET in TOuch

BEREId JE VOOR

Bel me, schrijf me, laat me vlug iets weten... . Vertel me jouw verhaal en ontvang een brochure op maat. Je kiest voor de formule en het pakket dat best past. We zoeken een datum en locatie en je kan beginnen aftellen!

10 dagen voor de shoot neem ik contact met je op en herhaal ik nog eens wat je mag verwachten. Ik geef je ook tips over kledij en styling.

Step 04

Step 03

KOESTER

GENIET

Ik zal je een geheim verklappen. Zelf vind ik het echt heel lastig om voor de lens te staan en net daarom weet ik wat jij nodig hebt om helemaal op je gemak te zijn. Wat ik het meeste hoor van klanten? Dat het een super fijn moment was waar ze samen heel erg van genoten hebben. Heb je er al zin in?

Niets zo leuk als mijn foto's zien eindigen als jouw screensaver. Heb jij liever een album of wanddecoratie? Ook dat kan! Zodra de foto's klaar zijn, krijg je een link naar je persoonlijke online galerij. De webshop biedt maatwerk. Je beslist dus zelf hoeveel digitale foto's, prints en/of andere fotoproducten jij wil.

MOVE OVER! Ik WIL DIE SHOOT!

Get In Touch!

Doopfeest of babyborrel

Geboortereportage

Verjaardag

Fresh 48

Mini-shoot

Newbornshoot

Vertel me alles over jou!

Zwangerschap

Borstvoedingsshoot