GEBOORTE

MIJN MISSIE

Ik help je om de magie van het leven zoals het is te zien en bied je professionele fotoproducten om deze magische momenten een leven lang te koesteren.

VERHALEN

Koestermomenten om in te kaderen

PUUR

EN WARM

voor altijd

Enkele weetjes

I actually have a degree

I'm obsessed with:

Licht en mooie lucht

Master sociale pedagogiek

Nothing makes me happier than

You can Recognize mE by:

Mijn lach en flapperende handen als ik praat

Mijn gezin!

I’m addicted to

At A party I:

Ik start sowieso het feestje. Mijn dansbenen staan altijd aan.

wine-gums

MY FAVOURITE CITY

My perfect hobby

Ik ben een hobby-hopper. Op dit moment wint zwemmen.

Barcelona baby!

GEBOORTEVERHALEN DOEN ER TOE, DAT VOELDE IK ZELF

Kinderen krijgen betekent een gigantische transformatie. Van vrouw naar moeder, van koppel (of alleenstaande) naar gezin, van vrijheid naar verantwoordelijkheid, van liefde naar liefde in het kwadraat.

Het moederschap gaf mij letterlijk en figuurlijk een nieuwe huid en elke foto hielp me om daarin te groeien.

Dit is wat ik ook graag wil betekenen voor jou. Ik help je om je eigen verhaal te vertellen. Met mijn zachte aanwezigheid, toon ik jouw kracht en schoonheid, want jij moedert zo mooi!

Meer weten over mijn aanbod?

wees verwonderd en trots op jezelf

It’s all about the feeling you leave your clients with.

Als sociaal pedagoog ben ik gefascineerd door groeiprocessen van mensen en zo belandde ik bij de opleiding vroedkunde bij KdG Hogeschool. Het is dankzij deze job dat ik in het fotograferen van geboortes rolde. Hoewel ik een spontane spring-in-het-veld ben, valt er zodra ik op een verloskamer kom een rust over mij en voel ik mij compleet in mijn element.

Ik beloof je tranen van geluk bij het ontvangen van je beelden en weet dat ook mijn hart overloopt wanneer ik jullie galerij mag opleveren. Het maakt mij oprecht gelukkig om jullie blij te maken!

Fotografie zit in mijn genen, net als het vertellen van verhalen. Onze eigen kinderen kwamen er dankzij het medisch wonder dat fertiliteit heet en het was daar en dan dat ik besefte wat de kracht van beelden kan zijn als woorden niet meer kunnen vatten wat er allemaal gebeurt.

Wanneer ouders me vertellen dat zij zoveel gehad hebben aan mijn foto's, geeft me dat vleugels. Het betekent heel veel voor mij dat ik je kan laten zien hoe trots je mag zijn of kan helpen om het (geboorte)verhaal van je kind of je gezin een plaats te geven.

Ben je overtuigd door mijn werk en manier van werken? Neem dan snel contact met me op. Laat ons samen magie maken!

Gaan we samen op pad?

CONTACTEER MIJ